Äiti paljasti: Ilman tähteyttä Justin Bieber olisi ongelmalapsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on varastanut miljoonien teinityttöjen sydämet ja aiheuttanut esiintymisillään kaaosta ympäri maailmaa. Artisti hallitsi myös viikonloppuna suvereenisti AMA American Music Awards -gaalaa Los Angelesissa.

Justin kuittasi itselleen ykkössijan yhteensä neljässä palkintosarjassa. Bieberin äiti Pattie Mallette on varma siitä, että hänen poikansa ura on pelastanut tämän pahoilta teiltä. Rutiinit ja uran kehittäminen vaativat jatkuvaa panostusta ja sitoumusta, joten lankeaminen kiusauksiin on totaalisesti kiellettyä. Teinitähden manageri Scooter Braun kertoo Hollywood Reporter -julkaisulle käyvänsä pojan äidin kanssa keskusteluita tämän turvallisuudesta ja kuinka häntä täytyy suojella kaikelta pahalta.

Manageri pohtii pojan keikka-aikataulujen ja uran kehittymisen olevan vaikeampaa tämän isälle Jeremylle. Jeremy asuu Kanadassa ja näkemiset Justinin kanssa ovat vähissä, toisin kuin tämän äidillä joka kiertää tien päällä Justinin mukana. Bieber itse on erittäin kunnianhimoinen ja hän on päättänyt tehdä menestyvän ja kestävän uran itselleen.

– Poika tutkiskelee entisiä musiikkimaailman tähtiä välttyäkseen samalta surulliselta kohtalolta. Hän tutkii tätä kaikkea, jotta hän ei rikkoisi omaa kehityskaartaan. Huumeet, alkoholi ja muut rikkomukset ovat tuhonneet monia ja hän aikoo välttää saman romahduksen omassa elämässään. Hän ymmärtää aikuistumisen olevan sitä, että hän osaa käsitellä paineita joita ura aiheuttaa. Näin hän pysyy hyvänä miehenä ja arvostettuna artistina, Braun kertoi Hollywood Reporter –julkaisulle.