BB-asukas ryhmäseksistä: ”Aika per**estä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustelut ovat jälleen liikkuneet vahvasti navan alle sijoittuvilla seuduilla, kun asukkaat ovat kuluttaneet finaaliviikon aikaa. Huomenna talosta häädetään kaksi viimeistä asukasta ennen varsinaista finaalia.

BB-Petri on ollut tuotantokauden alusta saakka talon pelimies, vaikka kausi onkin ollut ennätysmäisen seksitön. Petrillä on kuitenkin ollut jonkinlaista sutinaa useampienkin asukkaiden kanssa. Tänään hän vahvisti Eetun kuittailun myötä kokeilleensa siviilissä myös ryhmäseksiä. Kokemus ei kuitenkaan ollut hänestä kovinkaan kaksinen.

– Ei se ollut hirveän siistiä. Aika perseestä, Petri kommentoi kokemustaan.

– Oliko siinä kaksi muijaa, Eetu kysäisi ohjelman verkkosivujen mukaan.

– Joo. Ei se ollut niin kivaa, Petri vastasi.

– Etkö sanonut että toinen oli sun muija? Ja toinen sen kaveri? Vai sun pano. V**tu sä oot kone, Eetu jatkoi kyselemistään innoissaan saamatta kuitenkaan enää selviä vastauksia.

Samalla myös Marika vahvisti olleensa sängyssä kahden muun seuralaisen kanssa. Neitokainen joutui jälleen kerran kommentoimaan myös taannoist heterokokeiluaan, jota Marika nimitti yhä edelleen tylsäksi. Alkukaudesta muiden muassa BB-Ksenia kertoi harrastaneensa ryhmäseksiä, vaikka samaan aikaan hän kertoi asukkaille olevansa yhä neitsyt. Myöhemmin Ksenia kuitenkin paljasti huijanneensa neitsyysväitteissään.