Rokkari ”hukkasi” 114 000 dollarin korut – haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti mikrobloggaamisen kokonaan.

Sittemmin Courtney on kuitenkin jatkanut sekä kuvaamista että kuvien julkaisemista, ja tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään suutelemassa toista naista varsin intiimeissä tunnelmissa.

Nyt hän on joutunut ongelmiin, kun koruyhtiö syyttää häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö on nostanut oikeudessa kanteen, jossa se väittää Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väittää kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista.

Hole-yhtyeen laulajanakin tunnettu Courtney Love kertoi aiemmin haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Taannoin Courtney pääsi poseeraamaan valokuvaaja Diana Gomezin kameran eteen kuvasarjassa, jossa hänestä on tehty salonkikelpoisen leidin näköinen ilmestys. Haastattelussa Love kertoi elämästään ja ihmetteli muiden muassa tyttärensä 40.000 dollarin saamaa kuukausirahaa.