Fergien rinnat eivät olleet pysyä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy “Fergie” Ferguson oli taannoin otsikoissa, kun hänen väitettiin olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet kumosivat huhut nopeasti perättöminä, eikä aiheesta ole sittemmin juuri kuultu.

Äskettäin Fergie kertoi Glamour-lehden haastattelussa huumeongelmastaan. Fergie on käyttänyt muiden muassa amfetamiinia, ja on ollut pahasti riippuvainen päihteistä ja käyttää edelleen alkoholia. Hän haki kuitenkin riippuvuuteensa apua. Fergien mukaan elämässä on aikoja, jolloin häneen ei ole uskottu, ja tärkeintä oli se, että hän itse uskoi itseensä.

Neitokainen nähtiin vastikään Brasiliassa Rion rannalla, mutta nyt hän on jo palannut takaisin työn touhuun. Kovin raskasta tämä edustaminen ei kuitenkaan näytä olevan, sillä Fergie poseeraa tuoreissa kuvissa julkkisjuhlien punaisella matolla varsin antavassa mekossa.