Viimeinkin perheonnea: John Travolta sai kolmannen lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti John Tavolta on saanut jälleen perheenlisäystä, kun hänen vaimonsa Kelly Preston synnytti perheeseen lapsen eilen tiistaina. Floridassa tapahtunut synnytys sujui hyvin ja sekä lapsi että äiti voivat hyvin.

Tulokas on Benjamin-nimen saava poika. Perheessä on entuudestaan kymmenvuotias tytär Ella Bleu. Koko perheen kerrotaan olevan innoissaan perheenlisäyksestä, jota suosikkinäyttelijä hehkutti innoissaan jo etukäteen. Travolta ilmoitti raskaudesta toukokuussa todeten, että niin onnellista perheuutista ei voi pitää salassa.

Uusi lapsi tuo toivottua onnea Travoltan perheeseen, sillä heidän 16-vuotias poikansa menehtyi taannoin sairauskohtaukseen kesken perheen lomamatkan. Sittemmin pariskunta paljasti yrittäneensä jo useiden vuosien ajan saada lisää lapsia.