Johnny Depp törsäsi kaksi miljoonaa asuntovaunun sisustamiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Supertähden kerrotaan nyt diivailleen tuoreimman elokuvansa kuvauksissa.

Daily Star -lehden mukaan supertähti vaatii nimittäin takahuoneekseen kuvauksiin peräti kaksi miljoonaa dollaria maksavan asuntovaunun. Depp oli tyytymätön Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides -elokuvan kuvauksissa käytössään olleeseen asuntovaunuun, joten hän sai tuottajilta jättisumman vaunun sisustamiseksi uudelleen. Leffan muiden tähtien kerrotaan tyrmistyneen asiasta kuultuaan.

Lehti kertoo kuinka viime viikolla päättyneissä kuvauksissa Depp sai vapaat kädet muokata vaunuaan paremmaksi. Lopulta hän palkkasi sisustussuunnittelijat luomaan hänelle marokkolaistyylisen chillauspaikan. Sisäpiirin mukaan suunnittelijat saivat avoimen shekin, jonka turvin he hankkivat muiden muassa valtavan kalliita aktiikkiesineitä, peilejä, mosaiikkia ja käsintehtyjä mattoja. Depp osaa pitää huolta myös muista, sillä viime kuussa hän huolestui kuvausryhmän palelemisesta ja osti heille viisisataa kappaletta vedenpitäviä urheilutakkeja, jotka maksoivat noin sata euroa kappaleelta.