Nicki Minaj on kuin uusi Lady Gaga

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on tehnyt jo historiaa lyhyellä urallaan. Artisti on menestynyt musiikillisesti varsin hyvin, mutta myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on noteerattu laajasti.

Nyt Nicki Minaj nähdään poseeraamassa nimmaritilaisuudessaan. Uhkea laulaja kuvattiin eilen New Yorkin Best Buy -liikkeessä jakamassa nimikirjoituksia erittäin värikkäässä tyylissä, joka tuo eittämättä mieleen hänen kollegansa Lady Gagan.

25-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.





(Kuva: BANG Showbiz)