Rihannan ontuva eroselitys hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna deittaili viime vuonna hetken aikaa kanadalaista hiphop-tähteä Drakea, mutta orastava suhde päättyi kuitenkin nopeasti. Julkkispari tapasi toisensa toukokuussa 2009, minkä jälkeen he tapailivat jonkin aikaa julkisuudelta piilossa.

Rihanna ja Drake ryhtyivät tekemään samoihin aikoihin myös musiikillista yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi lopulta What’s My Name -single. Nyt Rihanna on kertonut hieman ontuvan selityksen parin erolle. Hän nimittäin syytti asiasta muutamaa kuukautta aiemmin tapahtunutta pahoinpitelyään.

– Tunsin ehdottomasti vetovoimaa Drakeen, mutta se oli sellaista emmekä halunneet mennä pidemmälle. Se oli elämässäni hyvin haurasta aikaa, enkä siksi halunnut vielä mitään kovin vakavaa suhdetta kenenkään kanssa, Rihanna kertoi MTV Newsille.

Selityksen tekee hieman kyseenalaiseksi se, että jo pari kuukautta myöhemmin Rihanna löysi uuden rakkaan urheilutähti Matt Kempistä, jonka kanssa hän seurustelee edelleen. Rihannan pahoinpidellyt Chris Brown suorittaa edelleen tuomiotaan Yhdysvalloissa.