Sheryl Crow myy ökykartanoaan – samalla rahalla Helsingistä kaksio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurta suosiota takavuosina ympäri maailmaa niittänyt laulaja Sheryl Crow on parhaillaan myymässä Cross Creek Farm -nimistä kartanoaan. Poikkeuksellisesti hän kauppaa tiluksiaan verkkohuutokaupassa. Hinta on ainakin vielä tällä hetkellä suomalaisittain varsin mielenkiintoinen.

Sheryl Crow on nimittäin määritellyt Tennesseessä sijaitsevalle kartanolleen 1.250.000 dollarin lähtöhinnan, joka on tämän päivän kurssilla noin 860.000 euroa. Samalla hinnalla saisi Helsingin Punavuoresta uuden 73 neliöisen saunallisen kaksion. Aiemmin kartano oli myynnissä 7,5 miljoonalla, mutta taantuma romahdutti hinnat eikä kauppoja syntynyt. Huutokauppa päättyy tänään, eikä sen hintavarausta ole ainakaan vielä ylitetty.

Crown hulppeassa kartanossa on 17 makuuhuonetta ja noin 2.700 neliötä. Lisäksi kauppahintaan kuuluu 150 eekkeriä maata, kuuden auton autotalli, suolavesiuima-allas, 14 hevosen tallirakennus, maneesi, elokuvateatteri, lastenhoitajan asunto sekä erillinen kolmen huoneen vierastalo, jossa on oma uima-allas.