Carrie Underwood: ”Tyylikäs ja seksikäs samaan aikaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood avioitui taannoin miehensä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 27-vuotias Carrie Underwood ja Ottawa Senatorsin 30-vuotias pelaaja Mike Fisher astelivat alttarille Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa.

Nyt Carrie on kommentoinut tyyliään InStyle-lehden haastattelussa. Varsin konservatiivisista asuvalinnoistaan tunnettu vaalea kaunotar totesi voivansa olla seksikäs ilman että paljastaa liikaa paljasta pintaa.

– Rakastan asuja, jotka saavat minut tuntemaan oloni mukavaksi, mutta jotka eivät kuitenkaan ole liian tiukkoja eivätkä paljasta liikaa rintavakoani. Se voi toimia joillekin, mutta ei todellakaan minulle. Minä voin olla tyylikäs ja seksiäs samaan aikaan. En halua tehdä liian rohkeita asuvalintoja, Carrie Underwood kertoi.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 27-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.