Cheryl Colen painajaismainen single hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Nyt hän julkaisee kuitenkin uutta materiaalia musiikkiurallaan.

Kaunottaren uuden The Flood -nimisen singlen musiikkivideossa Cheryl nähdään kärsimässä painajaisista sängyssään. Musiikkivideo kuvattiin viime viikolla Sussexissa, Englannissa. Hämmennystä on nyt aiheuttanut se, että uuden singlen nimi on aivan sama kuin vain pari viikkoa sitten julkaisulla Take That -yhtyeen paluusinglellä.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin hurjasta huhusta, jonka mukaan Cheryl olisi saamassa potkut X Factory -ohjelman tuomaristosta ja että teinitähti Justin Bieber olisi ehdolla hänen korvaajakseen.

Viime kuussa Cheryl Cole kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.