Terminator-tähden avioero meni likaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Edward Furlong on tullut maailmalla tunnetuksi muiden muassa Terminator 2: Judgment Day -elokuvan tähtenä. Viime aikoina hän on taistellut siviilissä avioeronsa parissa, ja nyt hänen entinen vaimonsa on saanut erävoiton oikeudessa.

Losangelesilainen tuomioistuin määräsi nimittäin Edward Furlongille lähestymiskiellon vaimoonsa Rachel Bellaan kolmeksi vuodeksi. Jatkossa Furlong ei saa mennä Bellan kodin, työpaikan tai ajoneuvon lähelle. Lisäksi hän ei saa olla missään yhteydessä sähköpostin, tekstiviestien tai puhelimen välityksellä eikä saa omistaa käsiasetta.

Pariskunnan kolmevuotiasta Ethan-poikaa Edward Furlong saa kuitenkin tavata, mutta ainoastaan valvotusti. Ennen lapsensa tapaamista näyttelijä ei saa käyttää mitään päihteitä kahdeentoista tuntiin. Rachel Bella haki avioeoa heinäkuussa 2009 kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin Furlong on ex-vaimon mukaan uhannut tappaa hänet.