Katuvainen Heidi: ”Olen jumissa jättirintojeni kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta The Hills -realitysarjasta tunnetuksi tullut realitytähti Heidi Montag oli vielä kesällä päivittäin otsikoissa karmeiksi leikeltyjen muotojensa merkeissä. Neitokaiselle tehtiin vuosi sitten yhdessä päivässä huimat kymmenen operaatioita, joihin hän oli lopulta myös kuolla.

Ennen leikkauskierteen alkua Montag oli kaunis ja hehkeä nuori nainen Coloradosta. Kaunotar ei kestänyt kateellisten mielipiteitä hänen ulkonäöstään, sillä niiden mukaan hän oli kuin ”hevosen ja Jay Lenon yhdistelmä”. Nyt Heidi on viimein kertonut, että leikkaukset olivat väärä valinta. Hän kertoi ABC

– Totta puhuen en enää halua maailman suurimpia rintoja. Haluan pienentää nykyisetkin, mutta en haluaisi mennä enää leikkauspöydälle. En halua tehdä sitä enää vartalolleni. En halua enää Botoxia tai leikkauksia. Minusta tuntuu että olen jumissa jättirintojeni kanssa. Joskus toivon, että voisin vielä palata alkuperäiseksi Heidiksi, Heidi Montag kertoi ABC Newsille.

Pian leikkausten jälkeen Heidi uhosi haluavansa lisää, mutta tuli toisiin ajatuksiin kun arki iski päälle. Valtavien rintojen kanssa eläminen ei nimittäin ollut kovin mukavaa ja kasvojen ilmeetkin olivat jääneet leikkauspöydälle. Ihmis-Barbie -lempinimen saanut Heidi on viettänyt syksyn hiljaiseloa, mutta nyt hän väittää lääkärinsä johtaneen häntä aikoinaan harhaan.

Heidin mukaan kauneusleikkausiin suostuminen oli ollut hänen lääkärinsä syytä. Heidin syytökset otettiin kuitenkin vastaan tyrmistyneinä, sillä kyseinen lääkäri Frank Ryan kuoli elokuussa auto-onnettomuudessa, eikä hän siten voi puolustaa itseään syytöksiä vastaan.