Jessica Lowndesin muodot eivät mahtuneet mekkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätähti Jessica Lowndes ei ole vielä noussut Hollywood-julkkisten A-sarjaan, mutta hiljalleen myös tämä 90210-teinisarjan tähti on alkanut näkyä viihdelehtien otsikoissa. Viime viikolla Cheryl Colen ex-miehen Ashley Colen kerrottiin tapailevan kaunotarta.

Viime vuonna kaunotar ihastutti Quentin Tarantinon ohjaaman Kunniattomat paskiaiset -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Lowndes asteli ensi-illan punaisella matolla minimekossa, jonka yläosa oli äärimmäisen niukka. Tällä kertaa Jessica on kuvattu Chryslerin ja Fiatin järjestämissä juhlissa Chrysler Motor Villagessa, Los Angelesissa. Kaunottaren asu vaikutti jääneen ainakin yläosastaan aivan liian pieneksi.

21-vuotias kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.