Uhkea Jessica esitteli komean urheilijarakkaansa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Hänen edellinen avioliittonsa kariutui valtavasta mediahuomiosta huolimatta tai juuri siitä johtuen jo vuosia sitten, mutta äskettäin hän kihlautui viimein uudelleen.

Newlyweds-realityohjelmasta ja musiikkiuraltaan alunperin tunnetuksi tullut Jessica Simpson kihlahtui NFL-tähti Eric Johnsonin kanssa. Kihlautumisen merkiksi Johnson antoi Simpsonille massiivisen sormuksen. Jessica itse on hehkuttanut lehtihaastatteluissa löytäneensä rinnalleen viimein täydellisen miehen.

Pariskunta suunnittelee astelevansa alttarille ensi keväänä, mutta Simpson ei aio tehdä avioehtoa. Nyt Jessica ja Eric on ikuistettu viettämässä iltaa New Yorkissa rakastuneen näköisinä. Paparazzien ristitulessa julkkispari piti toisiaan hellästi kädessä.(Kuva: BANG Showbiz)