Joseph Gordon-Levittin veli kuoli – näyttelijä menetti työkykynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Kolmas kivi auringosta -televisiosarjasta aikanaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Joseph Gordon-Levitt nähtiin äskettäin tähdittämässä valkokankaalla hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

Elokuvan menestyksestä huolimatta viime viikot ovat olleet hänelle erittäin raskaita. Joseph Gordon-Levittin isoveli Dan ”Burning Dan” Gordon-Levitt menehtyi nimittäin viime kuussa huumeiden yliannostukseen vain 36-vuotiaana. Veljen menetys oli Josephille kova paikka, eikä hän kyennyt työskentelemään sen jälkeen viikkokausiin.

29-vuotias Gordon-Levitt on nyt kuitenkin ilmoittanut palaavansa pian taas töihin. Hän kertoi asiasta verkkosivuillaan julkaisemassaan videossa, jossa hän myös kiitti fanejaan tuesta vaikeana aikana. Näyttelijä kertoi kuitenkin, että ei tule enää rehkimään aikaisempaan tyyliin, sillä hän suree edelleen veljeään. Joseph Gordon-Levitt on kuvannut jo kaksi seuraavaa elokuvaansa, sillä Premium Rush ja Live with It ovat jo jälkituotantovaiheessa. Seuraavaksi hän ryhtyy kuvaamaan Looper-elokuvaa.