Realitytähti katuvaisena: ”Menetin neitsyyteni 14-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Alunperin takapuolestaan ja kotipornovideostaan tunnetuksi tullut realitytähti on sittemmin esitellyt maailmalle myös useita siskojaan.

Muutama päivä sitten mallikuvissa nähtiin myös Kimin sisarusparven kauneimmaksi naiseksi nimitetty Kourtney Kardashian, joka on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta. 26-vuotias Khloe kertoo nyt sisarusten uudessa Kardashian Konfidential -paljastuskirjassa muiden muassa seksielämänsä aloittamisesta.

– Äitini opetti minut ajamaan autoa kun olin 13-vuotias, jotta osaisin ajaa sairaalaan jos jollain pikkusiskoistani olisi hätä. Käytin sitä kuitenkin hyväkseni ja tapasin varastella autoa ajaakseni erään miehen talolle. Hän oli paljon minua vanhempi ja valehteli ikänsä. Minäkin valehtelin ja kerroin olevani 16-vuotias. Se mies oli hyvin manipuloiva ja lopulta minä menetin neitsyyteni hänelle ollessani vain 14-vuotias, Khloe Kardashian paljasti.

– Isäni raivostui kun kuuli minun harrastaneen seksiä. Olin vasta 14-vuotias, mutta luulin olevani kypsä. Nyt tiedän, että olin väärässä. Seksielämän aloittaminen on äärimmäisen tärkeä päätös, joka vaikuttaa koko elämään. Noin nuorena ei ikinä pitäisi harrastaa seksiä. En ollut vielä valmis ottamaan sitä askelta.

Brittiläinen Daily Mail -lehti julkaisi taannoin kuvia perheen huonoimmin pukeutuvasta siskoksesta, Khloesta. Lehden mukaan Khloen tulisi ottaa oppia muotitietoisista siskoistaan, sillä perheen muut siskokset Kim ja Kourtney ovat tunnettuja huolitelluista ja tyylikkäistä ulkomuodoistaan.