Lindsay Lohania ei päästetty kotiin Kiitospäivänä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari Elden Fox määräsi hänet vuoden vankilareissun sijaan vieroitushoitoon huumerikostensa vuoksi.

Ratkaisu oli valtava helpotus Lindsaylle, joka on julkisesti kertonut haluavansa juuri tämänkaltaista apua ongelmaansa. Näyttelijä on parhaillaan hoidossa Betty Ford –klinikalla Californiassa. Kiitospäivän viettäminen New Yorkissa perheen kanssa peruuntui kuitenkin Lohanin osalta, sillä Celebuzz-julkaisu raportoi Betty Ford -klinikan lääkäreiden vaativan Lohanin pysymään klinikalla vieroitushoidon loppumiseen saakka.

Vaatimus suututtaa kaunotarta suuresti ja hän raivoaa asian takia laitoksen työntekijöille jatkuvasti. Poistumiskielto johtuu oikeuden määräämästä pakkohoidosta, joten osavaltion rajojen ulkopuolelle matkustaminen on kiellettyä. Lindsayn äiti Dina yrittää ylipuhua lääkäreitä tahtoonsa, mutta nämä ovat järkkymättömiä kiellon suhteen. Heidän mukaansa tytön täytyy viettää torstain kiitospäivä lain määräämällä tavalla ja asiaan ei ole tulossa muutosta.