Lukijat: Noora ja Eetu poistetaan BB-talosta – Niko selvä voittajasuosikki

Big Brother · Stara.fi

Tämänkertainen Big Brother -tuotantokausi on edennyt jo finaaliviikolle saakka, ja tänään torstaina alkaa varsinainen finaali. Vielä nyt talossa on kuusi asukasta, mutta heistä kaksi poistetaan illalla.

Finaaliin jää enää neljä asukasta. Staran gallupissa 1.200 lukijaa kertoi näkemyksensä finaalinelikosta ja kisan voittajasuosikista. Äänestyksen mukaan talon tuoreimmat tulokkaat Noora ja Eetu ovat selkeät putoajat tänä iltana, sillä he saivat merkittävästi muita asukkaita vähemmän kannatusta.

Staran lukijoiden mukaan finaalissa olisivat siten Niko, Marika, Petri ja Nino. Voittajasuosikit olivat tässä samassa järjestyksessä, mutta kuitenkin niin että Nikon voiton puolesta liputti ylivoimaisesti eniten vastanneista, peräti 37 prosenttia vastanneista, kun äänestyksessä toiseksi sijoittunut Marika sai vain 21 prosenttia äänistä. Petrin voittoa veikkasi 19 prosenttia ja Ninon 14 prosenttia vastanneista.