Michael Douglas selättämässä syövän? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme reilu kuukausi sitten kuinka maailmankuulu suosikkinäyttelijä Michael Douglas sairastui kurkkusyöpään. 65-vuotias supertähti on saanut voimakkaita hoitoja kesäkuusta saakka, ja nyt hänen tilansa kerrotaan viimein olemaan parempaan päin.

Elokuussa lääkärit ilmoittivat uskovansa, että näyttelijä voisi parantua syövästä, mutta tilanne on edelleen epävarma. Hengenvaarallinen sairaus on kuluttanut runsaasti hänen voimiaan. Nyt Oscar-voittaja Douglas on kuitenkin kuvattu lastensa ja vaimonsa Catherine Zeta-Jonesin kanssa Disney World’s Epcot Centerissä Floridassa. Perhe näyttää iloiselta ja Michael Douglas terveemmältä kuin aikaisemmin.

Michael Douglas on ollut viime aikoina otsikoissa myös Cameron-poikansa huumerikosten merkeissä. Poika tuomittiin keväällä vain viideksi vuodeksi vankeuteen, vaikka minimituomio hänen huumerikoksistaan oli kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta. Keväällä Michael Douglas paljastaa Elle-lehdessä olleensa teinipoikana seksisuhteessa itseään tuplasti vanhempien naisten kanssa. Osa naisista oli hänen äitinsä ystäviä.