Emmy Rossum erosi jälleen – nyt kenkää sai suosikkirokkari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on ikäänsä nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nousi äskettäin otsikoihin kaikki yllättäneellä avioerolla, sillä koko avioliitto oli pidetty salassa.

Brittiläisen Shameless-televisiosarjan tähti on jälleen erouutisten kohteena, sillä nyt hän on eronnut myös viimeisimmästä poikaystävästään, Counting Crows -yhtyeen laulaja Adam Duritzista. 24-vuotias Emmy ja 46-vuotias Adam ehtivät seurustella noin vuoden ajan. Ero tapahtui jo pari kuukautta sitten.

Mielenkiintoiseksi seurustelun tekee se, että julkkispari ”tapasi” toisensa Twitter-blogin kautta pian Emmyn avioeron jälkeen. Adam on aiemmin seurustellut lukuisten Hollywood-tähtien kanssa, sillä hänen kainalossaan ovat viihtyneet muiden muassa Jennifer Aniston, Courteney Cox, Winona Ryder, Nicole Kidman ja Christina Applegate.

New Yorkissa syntynyt 23-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi.

Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Viime vuonna hänet nähtiin valkokankaalla elokuvissa Dare, Born To Die ja Dragonball Evolution. Emmyn esikoisalbumi Inside Out julkaistiin vuonna 2007.