Rihanna vihjasi perheen perustamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna deittaili viime vuonna hetken aikaa kanadalaista hiphop-tähteä Drakea, mutta orastava suhde päättyi kuitenkin nopeasti. Pari kuukautta myöhemmin Rihanna löysi uuden rakkaan urheilutähti Matt Kempistä, jonka kanssa laulaja seurustelee edelleen.

22-vuotias Rihanna on nyt vihjannut olevansa pian valmis perheenlisäykselle. Tammikuusta saakka Kempin kanssa seurustellut supertähti on listannut muutamia haaveitaan, joista yksi on äidiksi tuleminen. Hän ei ole kuitenkaan antanut itselleen kovin tarkkoja aikoja suunnitelmien toteuttamiselle.

– En ole oikeastaan suunnitellut sitä kovin tarkasti. Se voi olla esimerkiksi vuoden kuluttua tai vaikka kymmenen vuoden kuluttua. Kumpi vain tuntuu oikealta. Minulla on paljon asioita saavutettavana ennen perheen perustamista. Teen sen sitten kun aika on oikea. Kyllä minä sitten tiedän kun se aika koittaa, Rihana kertoo Interview-lehden joulukuun numerossa.

Lisäksi Rihanna kertoi haaveilevansa kasvattavansa lapsensa kotimaassaan Barbadoksella, mutta hänen musiikkiuransa tuskin antaa siihen mahdollisuutta. Laulajan mukaan niin kaukana asuminen lasten kanssa ei olisi mahdollista.