Spice Girls -tähti raivostui miehensä törkeistä vessatavoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertoimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Sittemmin ero on jo ehditty perumaan.

Taannoin Mel B tyrmistytti paljastamalla, että hän pesee hiuksensa vain kaksi kertaa viikossa. Nyt Mel on itse paljastanut myös aviomiehensä epähygieenisiä vessatapoja. Hän nimittäin kertoi raivostuvansa, kun Belafonte pissii wc-istuimen istuinrenkaalle.

– Se on niin ärsyttävää. Hän ei edes tajua kuinka törkeää ja epähygieenistä se on. Aina kun menen vessaan keskellä yötä, istun hänen pissaansa, Mel B kertoi More-lehdelle.

Samalla Belafonte kuitenkin kertoi luopuvansa huonoista tavoistaan sitten, kun Mel B muistaa laittaa hammastahnatuubin korkin paikalleen käytön jälkeen. Hän kertoi löytäneensä usein vaimonsa pitkiä hiuksia hammastahnasta. Molemmat paljastivat lisäksi käyvänsä nykyisin aktiivisesti pariterapiassa.

Viime viikolla The Hollywood Gossip -julkaisu kertoi pariskunnan harrastaneen nyt ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Kyseinen strippari ei paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoi meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.