Cindy Crawford paljasti: ”Sovimme seksihetket kalentereihimme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford myönsi taannoin käyttäneensä ryppyjensä silotteluun jo vuosien ajan Botoxia. Kahden lapsen äiti kertoi taannoin, ettei ikääntymisen vaikutuksista huolimatta halua mennä kauneusleikkauksiin.

Tällä kertaa Cindy Crawford on otsikoissa tuoreimman paljastuksensa merkeissä. Hän on nimittäin kertonut Ladies Home Journal -lehdelle harrastavansa seksiä miehensä Rande Gerberin kanssa aikataulun mukaan. Kiireinen pariskunta sopii täysiin kalentereihinsa jo etukäteen ajat seksin harrastamiselle. Gerber vastaa Los Angelesissa kahdesta maineikkaasta klubista, Sky Barista ja Whiskey Barista, joten kiirettä riittää.

44-vuotias Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001. Näyttelijä Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Hänellä on nykyään oma kauneustuotesarja. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.