Uskaltaisitko kävellä tällaisissa ”aseistetuissa” korkokengissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten vaatemuodin uusimmat tuulet selviävät usein hetkessä viihdelehtien sivuilta, kun supertähdet toisensa perään nähdään poseeraamassa julkkisjuhlien ja gaalailtojen punaisilla matoilla. Yleensä kaunotarten asuissa kiinnitetään huomiota myös jalkineisiin.

Kovin ”tappavan tyylikkäitä” korkokenkiä on näkynyt varsin vähän julkkistähtien jaloissa, mutta esimerkiksi Lady Gaga tuskin aiheuttaisi ihmetystä saapuessaan kuvaajien eteen pistoolilla varustetuissa korkokengissä.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaansa alan näyttävimpiä kenkiä. Yhteistä kuvagallerian kengille on se, että niiden korkona on käytetty enemmän tai vähemmän aitoja aseita ja niiden piippuja. Yhdysvalloissa takavarikoidaan vuosittain miljoonia käsiaseita, joten tässä voisi olla niille varsin toimivaa hyötykäyttöä.