Adrianne Curry julkaisi alastonkuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Viime aikoina Adrianne on poseerannut usein Star Warsista tutun Prinsessa Leian asuun pukeutuneena. Nyt hän on kuitenkin poseerannut kameralle ilman rihman kiertämääkään ja tietenkin tapansa mukaisesti julkaissut kuvan myös verkossa. Kuvatekstissä hän tyytyi toteamaan lyhyesti ”Baby got back”.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.