Onko tämä tosiaan miljoonia myynyt poptähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Charlotte Church oli vielä muutama vuosi sitten saarivaltion eniten ansaitsevien nuoren tähtien joukossa, mutta sittemmin menestys on hieman hiipunut. Hänen omaisuudekseen arvioidaan nykyisin noin 15 miljoonaa euroa.

Yhteensä Charlotte Church on myynyt urallaan huimat 11 miljoonaa levyä, joten menestystä on siunaantunut todella paljon. Hän julkaisi lokakussa ensimmäisen studiolevynsä viiteen vuoteen, kun Back To Scratch -albumi ilmestyi kauppoihin. Nyt Charlotte on kuvattu hieman keskimääräistä homssuisempana Lontoossa.

Kuvista ei välttämättä heti uskoisi, että Charlotte Church äänestettiin vuonna 2006 brittiläisten toimesta sijalle 40. maailman seksikkäimpien naisten listalla. Samoihin aikoihin poppari joutui tukalaan tilanteeseen, kun hänen neljä kultalevyään varastettiin perheensä omistamasta majatalosta. Tunnearvoltaan korvaamattoman arvokkaat kultalevyt löytyivät myöhemmin maahan kaivettuina.

(Kuva: BANG Showbiz)