40-vuotias huippumalli siviilissäkin kuin catwalkilla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Claudia Schiffer tekee edelleen varsin aktiivisesti malliuraa, vaikka hän on ehtinyt samalla perustaa jo perheen. Taannoin hänen lapsensa Caspar ja Clementine saivat uuden sisaruksen, kun supermalli synnytti perheeseen kolmannen lapsen.

Nyt Claudia on ikuistettu Lontoon koleassa talvikelissä asianmukaisesti vaatetettuna. Hän oli pukeutunut mustiin nahkasaappaisiin, tummansinisiin farkkuihin ja marjapuuronväriseen neuleeseen. Mallikaunottaren askel muistutti siviilissäkin erehdyttävästi catwalkeilta tuttuja valokuvia. Äskettäin Claudia osallistui projektiin, jolla juhlistettiin sekä hänen että Zeit Magazine -lehden 40-vuotiasta taivalta. Lehden juhlanumeroa varten huippumalli poseerasi nimittäin peräti 40 eri kansikuvassa.

40-vuotias Claudia Schiffer on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Mallintöiden lisäksi hän on ehtinyt kokeilla myös näyttelijänuraa. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Blackout, Black & White ja tuoreimpana Love Actually vuodelta 2003. Lisäksi hän on esittänyt itseään lukuisissa elokuvissa, kuten menestyskomedia Zoolanderissa vuonna 2001.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.

Claudia Schiffer(Kuva: BANG Showbiz)