Tämä seksikäs DJ-kaunotar kiertää pian Suomea – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-suosikki Brädi suuntaa pian jälleen kiertämään Suomea. Miehen edellinen kiertue-DJ Komet suuntasi muille toisiin puuhiin, joten nyt tilalle on kiinnitetty hieman toista kaliiberia oleva levynkääntäjä.

Brädin kiertuekokoonpanon tuoreena tulokkaaana on nyt nimittäin esitelty DJ Sini El Sabotage. Musiikillisesti monipuolinen osaaja Sini ei suinkaan löytynyt pystymetsästä, vaan on aiemmin laulanut taustoja muiden muassa Cheekin levyillä ja räpännyt soolona Suomihiphoppia 5 -kokoelmalla.

DJ:nä Sini on melko tuore, mutta on ehtinyt jo ansaita kannuksensa Helsingin klubeilla, ja hän soittaa tällä hetkellä Girls-klubilla Tivolissa. 5. joulukuuta lähtien Sini juontaa myös omaa ohjelmaa Spin FM-asemalla sunnuntai- ja maanantai-iltapäivisin, eli kiirettä nuorella naisella riittää.

Brädi itse on uudesta DJ:stä innoissaan ja uskoo Sinin tuovan keikkasettiin muista kotimaisista hiphop-artisteista poikkeavaa rock’n’rollia ja lavapresenssiä sekä arvokasta apua taustalauluissa ja räpeissä. Uudella kokoonpanolla Brädi & kumppanit esiintyvät ensimmäistä kertaa lauantaina, 27. marraskuuta Ravintola Villimiehessä, Kankaanpäässä.

DJ Sini El Sabotage