Kumpi tyttökalenteri on seksikkäämpi: ruotsalainen vai saksalainen? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan alkaa hiljalleen olla viimeisiä aikoja julkaista ensi vuoden kalentereita. Taannoin maailmalla kohistiin muiden muassa Ryanairin lentoemäntien seksikkäästä tyttökalenterista, mutta se ei toki ole ainoa otsikoihin saakka noussut tuotos.

Esimerkiksi Britanniassa on viime kuukausina ollut ennemminkin sääntö kuin poikkeus, että sikäläiset povipommit ja glamour-mallit julkaisevat nyt myös omat tyttökalenterinsa. Nyt kyse ei ole kuitenkaan mistään edellä mainitusta, vaan eräänlaisesta tyttökalenterien maaottelusta Ruotsin ja Saksan välillä.

Molemmissa maissa on nimittäin nyt julkaistu ensi vuodelle tyttökalenterit, jonka kuvat ovat farmi- tai lehmityttö -henkisiä otoksia. Kuvissa molempien maiden seksikkäät kaunottaret poseeraava niin luonnon keskellä kuin kotieläintenkin keskuudessa. Vertaa maiden kalentereita tästä.