Kylie Minoguen karva-asu hämmensi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialinen supertähti Kylie Minogue on ollut yksi poptaivaan loistavimmista tähdistä jo neljällä vuosikymmenellä. Hän aloittaa ensi helmikuussa maailmankiertueen uuden albuminsa myötä. Aphrodite Les Folies Tour saapuu tuolloin myös Suomeen.

Vuonna 2005 Minoguen elämä meni uusiksi, kun hänellä havaittiin rintasyöpä. Sittemmin syöpä saatiin hoidettua, mutta nyt Kylie on kertonut saavansa edelleen syöpälääkkeitä. Sittemmin hän on tehnyt upean paluun ja noussut useita kertoja hittilistoille. Eilen Kylie hämmensi asuvalinnallaan New Yorkissa, jonne hän oli saapunut juhlimaan Kiitospäivää.

Aphrodite-albumi julkaistiin maailmanlaajuisesti heinäkuussa ja sen ensimmäinen single oli nimeltään All The Lovers. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille. Kylie on saanut urastaan alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.

(Kuva: BANG Showbiz)