Lindsay Lohanin vaatimuksiin myönnyttiin pakkohoidossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari Elden Fox määräsi hänet vuoden vankilareissun sijaan vieroitushoitoon huumerikostensa vuoksi. Sittemmin hänet on kuitenkin bongattu jo kertaalleen Los Angelesissa.

Vieroitushoitoon passittaminen oli valtava helpotus Lindsaylle, joka on julkisesti kertonut haluavansa juuri tämänkaltaista apua ongelmaansa. TMZ-julkaisu raportoi nyt kaunottaren saaneen viimein erikoisluvan eiliselle Kiitospäivävierailulle isänsä luokse, vaikka aikaisemmin Kaliforniassa sijaitseva Betty Ford -klinikka julisti kyseisen vierailun olevan kiellettyä oikeuden pakkohoitomääräyksen vuoksi.

Lähde kertoi TMZ-julkaisulle kyseessä olevan yhden päivän vierailu ja hänen odotettiin saapuvan Betty Ford –keskukseen illaksi takaisin. Naisen odotetaan myös tapaavan ystäviään vierailun aikana. Eilisen vierailun sisällöstä ei ole vielä saatu tietoja. Lohanin äiti Dina oli kuitenkin lähteen mukaan peruuttanut isä Michaelin kutsun.