Mallikuvien noloimmat photoshop-mokat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kenellekään ei liene yllätys, että jo vuosien ajan kaikki malli- ja mainoskuvat ovat käyneet ennen lopullista julkaisua läpi massiivisen digitaalisen kuvankäsittely, jossa voidaan tarvittaessa tehdä suuriakin muutoksia.

Verkosta löytyy runsaasti esimerkkejä, joissa nähdään kuinka finninaamaisesta taviksestakin saadaan loihdittua kuvankäsittelyssä upea kaunotar, ja kuinka ryppyinenkin supertähti saadaan näyttämään kerta toisensa jälkeen parikymppiseltä nuorukaiselta. Aina kuvankäsittely ei mene kuitenkaan niin sanotusti maaliin, vaan lopputuloksesta voi löytyä esimerkiksi kiireen seurauksena mitä ihmeellisempiä seikkoja.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut mallikuvien noloimpia photoshop-mokia. Listalla nähdään muiden muassa hulvattomia kuvia, jotka uhmaavat tuntemaamme ihmiskuvaa ja ihmisvartalon fyysisiä rajoituksia. Katso lista kuvineen tästä linkistä.