Hiphop-tähti P. Diddy teki itsestään pellen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti P. Diddy, eli Puff Daddy, haluaa kovasti tehdä uraa myös television puolella. Taannoin artisti, oikealta nimeltään Sean Combs, ilmoitti olevansa valmis mukaan American Idol -ohjelman tuomaristoon vaikka alennuksella.

Eilen Yhdysvalloissa vietettiin Kiitospäivää, jolloin myös monet supertähdet hassuttelivat ja esiintyivät julkisissa tilaisuuksissa kukin tavallaan. Puff ”Diddy” Daddy julkaisi verkossa kuvan itsestään ja perheestään pukeutuneena klovnin asuihin. Kuvassa nähdään pääpelle Diddy sekä hänen vaimonsa ja kaksi lastaan.

Aiemmin tällä viikolla viihdelehdissä uutisoitiin, että näyttelijäkaunotar Kelly Brook oli saanut P. Diddyn huippusalaisen puhelinnumeron haltuunsa bileillan tiimellyksessä. Hänen ystävänsä kuitenkin poisti numeron, koska hän oli varma että Brook olisi tehnyt jossain vaiheesa hiphop-tähdelle nolon kännipuhelun. Kelly itsekin myönsi pelon oikeaksi.

(Kuva: BANG Showbiz)