Poptähti Peter Andre kiidätetty sairaalaan – tilanne epäselvä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on hetki sitten uutisoitu, että poptähti Peter Andre on kiidätetty sairaalaan sairauskohtauksen takia. Varhain tänä aamuna laulaja sai rajuja vatsakipuja, joiden takia hänet päätettiin kuljettaa pikavauhtia tarkempiin tutkimuksiin.

Nyt poptähden verkkosivuilla on vahvistettu lehtitiedot oikeiksi ja lisäksi siellä kerrotaan, että tähden tila on edelleen epäselvä. Andrelle on tehty päivän aikana tutkimuksia, mutta kipujen syy ei ole vielä selvillä. Hänen managerinsa Claire Powell totesi olevansa hyvin huolissaan Peterin voinnista, koska vatsakipujen syy on vielä hämärän peitossa.

Äkillisen sairaalareissun takia Peter Andre on joutunut perumaan esiintymisensä Plymouth Pavilionsissa. Managerin mukaan laulaja on hyvin pahoillaan peruuntumisesta, mutta uskoo fanien ymmärtävän tilanteen vakavuuden. Huomenna Andren oli määrä nousta lavalle Mineheadissa, mutta sekin keikka on nyt vaakalaudalla. Heinäkuussa Andre menetti yllättäen tajuntansa kesken juoksulenkin. Sittemmin kohtauksen syytä on tutkittu, mutta mitään selvää syytä ei ole siihenkään löydetty.