Huippumalli paljasti oman alastonpatsaansa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen takavuosien huippumalli Yasmin Le Bon on noussut pitkästä aikaa otsikoihin, kun häntä alastomana esittävä veistos on paljastettu Lontoossa. Kyseessä on Jonathan Wylderin teos, joka on esillä Lontoon James Streetillä sijaitsevassa taidegalleriassa.

Nakupatsaan sai luonnollisesti kunnian paljastaa huippumalli itse. Yasmin Le Bon saapui tilaisuuteen harvinaisen konservatiiviseen asuun pukeutuneena, sillä hänellä oli yllään korkeakauluksinen musta paita.

46-vuotias brittiläis-iranilainen Yasmin Le Bon nousi aikoinaan raketin lailla mallimaailman supertähdeksi, kun hänet löydettiin malliuralle vuonna 1981. Vuonna 1984 hän tapasi silloisen supertähden, Duran Duran -yhtyeen Simon Le Bonin, jonka kanssa hän avioitui jo seuraavana vuonna. Yasmin Le Bon ei ole viime vuosina juuri otsikoissa komeillut, mutta hän tekee kuitenkin edelleen mallintöitä muiden muassa Elite-toimiston listoilla. Urallaan Yasmin Le Bon on poseerannut kymmenien muotilehtien kansikuvissa ja lukuisten muotimerkkien mainoskasvona. Maaliskuussa 2010 Le Bon julkisti nimeään kantavan korusarjan.

(Kuva: BANG Showbiz)