Hollywood-tähti mokasi ensi-illassa – yleisö kosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Alec Baldwin on viime aikoina pysytellyt poissa kohuotsikoista, mutta kolme vuotta sitten hän oli varsinaisessa kurimuksessa – kirjaimellisesti. Baldwin nousi nimittäin otsikoihin saatuaan raivokohtauksen ja uhkailtuaan kurittaa tuolloin 11-vuotiasta Ireland-tytärtään.

Isä raivostui, kun tytär ei ollut vastannut hänen puheluihinsa. Uhkailujen tultua julkisuuteen asia eteni peräti oikeuteen saakka, ja tuomioistuin määräsi Alecille lähestymiskiellon tyttäreensä. Lisäksi lapsen äiti Kim Basinger palkkasi tyttärelleen henkivartijat. Tilanne paisui yhä naurettavaksi, kun Basinger pani tyttärensä ”hakemaan apua” televisiopsylokogi Dr. Phil McGrawin luota.

Sittemmin tilanne rauhoittui, mutta nyt Alec Baldwin on saanut puolestaan elokuvayleisön vihat niskoilleen. New York Magazine kertoo nimittäin näyttelijän häirinneen elokuvan ensi-iltanäytöstä naputtelemalla tekstiviestiä keskellä yleisöä. Julkkistähden huonosta käytöksestä suivaantunut yleisö osoitti halveksuntaansa heittelemällä Baldwinia makeisilla. Lehden mukaan näyttelijä joutui varsinaiseen karkkisateeseen.