Brad Pitt eksyi – paparazzi auttoi perille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Tällä tietoa kuvaukset on kuitenkin saatu jatkumaan useista keskeytymisistä huolimatta. Mukana paikan päällä on myös Angelinan mies Brad Pitt.

Angelina Jolie on hoitanut miehelleen myös sivuroolin elokuvastaan. Brad Pitt tullaan nimittäin näkemään sotilaana hyvin pienessä roolissa, jossa hän saa nopeasti luodin päähänsä. Kuvaukset ovat nyt siirtyneet jo Bosniaan, mutta ne aloitettiin Unkarista. Siellä Brad Pitt seikkaili kuvauspaikan ulkopuolella siinä määrin, että hän eksyi Budapestin sokkeloihin. New York Magazine kertoo nyt, että Pitt joutui lopulta turvautumaan paikallisen paparazzin apuun vuokraamaansa asuntoa etsiessään.

Elokuva on saanut paljon kritiikkiä Bosniassa, sillä leffan juoni ei ilahduta sodassa olleen maan naisia. Elokuva tulee olemaan nimittäin kertomus bosnialaisen naisen ja sotilaan rakkaussuhteesta ja kansalaisjärjestöt ja media vastustavat kuvauksia muiden muassa elokuvassa tapahtuvien raiskauksien takia.