Elton Johnin tyyli vei voiton jopa Mikko Alatalosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John yllätti helmikuussa uskonnolliset piirit varsin kärkevällä lausunnollaan. Artisti kertoi tuolloin Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homo. Kohu laantui hiljalleen, mutta artisti pysyi pitkään hiljaa.

Nyt Elton on kuitenkin kuvattu julkisuudessa, kun hän saapui eilen Lontoossa BBC Radio 2 -kanavan toimitukseen. Suomalainen laulaja-kansanedustaja Mikko Alatalo tunnettiin aikoinaan sinisistä silmälaseista, mutta Elton on pannut ehkä hieman paremmaksi ja valinnut värikseen räväkän kirkkaanvihreän.

Suomessakin viime talvena konsertoinut Elton John kertoi syksyllä olevansa liian vanha elektroniikkamusiikille. Mies tunnustaa jumaloivansa dancelevyjä, mutta totesi ettei itse voisi tehdä dancemusiikkia, sillä se ei sopisi hänen tyyliinsä. Samalla Elton kertoi Rolling Stones -yhtyeen olevan hänen suosikkiyhtyeensä.

(Kuva: BANG Showbiz)