Geri Halliwell venytteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell vetäytyi musiikkuralta jo vuosia sitten, mutta siitä huolimatta hän on ollut edelleen aktiivisesti otsikoissa. Julkkiskaunotar kiinnostaa siis edelleen.

Geri Halliwell on uransa hiipumisesta huolimatta komeillut viime aikoina edelleen viihdelehtien sivuilla erityisesti upeasti hoikistuneen ulkomuotonsa merkeissä. Taannoin Geri esitteli sixpackiään rannalla ja sittemmin hänen kurvejaan ihasteltiin myös lentokentällä. Tällä kertaa entinen poptähti on kuvattu nauttimassa auringosta bikineissä. Samalla hän järjesti kuvaajille pienen show’n venytellessään hotellihuoneensa parvekkeella.

38-vuotias Geri Halliwell tuli tunnetuksi 90-luvulla supersuositusta Spice Girls -tyttöbändistä. Yhtyeen hajottua Geri teki soolouraa laulajana. Hän julkaisi kolme albumia, joita myytiin yhteensä 12 miljoonaa kappaletta. Laulu-ura päättyi kuitenkin pian ja sittemmin Geri on kokeillut siipiään myös kirjailijana.