Jennifer Aniston julkkisystävien kanssa Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähtiin äskettäin Suomessakin valkokankailla Vaihtamalla paranee -elokuvassaan. Maailmalla elokuva floppari rajusti, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja. Samoihin aikoihin myös hänen vierailunsa Puumanainen-sarjassa floppasi, joten tilanne ei näytä hyvältä.

Jennifer Anistonilta ei ole viime vuosina hittileffoja nähty. Esimerkiksi taannoinen The Bounty Hunter oli sekin floppi. People-lehden mukaan Aniston murtuikin itkuun luettuaan uusimman elokuvansa tyrmääviä ja ilkeitäkin arvosteluja, koska hän oli odottanut leffasta näyttelijäuransa pelastajaa.

Nyt upeavartaloinen näyttelijäkaunotar on kuitenkin ihastuttanut fanejaan ympäri maailmaa lomaillessaan Cabossa, Meksikossa. Hyvän ystävänsä Chelsea Handlerin kanssa auringosta nauttinut supertähti nähtiin pienissä violeteissa bikineissä, kun Chelsea oli valinnut ylleen astetta tummemman värin.