Kelly Brookin rintamus pullisteli höyhenpuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Muutama päivä sitten 31-vuotispäiväänsä juhlinut kaunotar on nyt ikuistettu varsin näyttävässä höyhenasussa, jonka olkaimeton yläosa ei kuitenkaan onnistunut peittämään kovinkaan tehokkaasti neitokaisen etumusta. Kokonaisuus oli siis Kellylle tuttuun tapaan näyttävä.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

(Kuva: BANG Showbiz)