Kohuväite: Harry Potter -tähdellä on salattu avioton lapsi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittujen Harry Potter -elokuvien nuori tähti Tom Felton nousi Draco Malfoyn roolinsa myötä erityisesti nuorten tyttöjen suosikiksi. Taannoin hän paljasti, että koulutoverit reagoivat rooliin hieman odottamattomalla tavalla ja hän joutui koulukiusatuksi.

– Sain rahaa ja kuuluisuutta, mutta lapsuuden menettämiselle ei voi laittaa hintalappua. Kuvausten takia minulta jäi väliin kuukausia koulunkäyntiä, ja palatessani minulla oli kirkkaanvalkoiset hiukset. Ei liene tarpeen sanoa, että minut hakattiin päivittäin ja nimiteltiin. He olivat kateellisia. Tässä pitää muistaa, että Harry Potter ei ollut cool. Minä en ollut osa Terminator-brändiä, Felton kertoi Heat World -lehdelle.

Nykyisin 23-vuotias tähti on saanut jo viimeisetkin Potter-kuvaukset päätökseen, ja parhaillaan hän pohtii miten jatkaisi uraansa näyttelijänä vai keskittyisikö esimerkiksi opiskeluun. Nyt hänen yksityiselämässään on Us Magazinen mukaan tapahtunut jotain erikoista, sillä hänen väitetään olevan aviottoman ja salatun lapsen isä. Huhu sai alkunsa, kun Post Secret -verkkosivuilla julkaistiin postikortti, jossa seitsemän Potter-tähteä poseeraa.

– Yksi näistä miehistä on maailman upeimman pikkutytön isä. Hän ei ole koskaan tavannut tytärtään, eikä koskaan tule ehkä tapaamaankaan. Hän tuskin muistaa edes minun nimeäni, nimettömässä portikortissa kirjoitettiin.

Tom Felton on itse kiistänyt lehtiväitteet jyrkästi ja todennut, että asiassa ei ole aihetta edes isyystestiin. Tällä hetkellä Jade Olivian kanssa seurusteleva Felton yhdistettiin korttiin ja sen kertomukseen.

– Ystäväni kertoi juuri löytäneensä tämän verkosta! Voin vahvistaa, että minut voi jättää pois tästä yhtälöstä, Felton kiisti huhut Twitter-blogissaan.

Samaan tapaan huhut kiistivät myös samassa kuvassa poseeraavat kaksose Oliver ja James Phelps. Muut kuvassa esiintyvät tähdet ovat Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Jason Isaacs ja Alan Rickman.