Näyttelijäkaunotar sikaili kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Winona Ryder on seurustellut vuosien varrella lukuisten supertähtien kanssa, sillä hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet muiden muassa Johnny Depp ja Matt Damon. Seuraavaksi Winona nähdään valkokankaalla The Black Swan -elokuvassa.

Pian elokuva nähdään jo teattereissa, ja nyt 39-vuotias Winona Ryder on paljastanut pyytäneensä kuvausten jälkeen kollegoiltaan ja erityisesti Natalie Portmanilta anteeksi töykeää käytöstään. Hän kertoi Total Film -lehdelle kärsineensä itsekin tylyn roolihahmonsa Beth MacIntyren näyttelemisestä. Samalla myös kollegat saivat osansa, mutta Ryder pyysi töykeyttään anteeksi.

– Kirjoitin Natalielle kuvausten jälkeen ja pyysin anteeksi niitä kaikkia kauheita asioita. Viimeisessä kohtauksessani rikoin pukuhuoneeni. Muistan kuinka ensimmäinen poikaystäväni tapasi rikkoa kaikenlaista. 18-vuotiaana kaikki on niin dramaattista, Winona Ryder kertoi Total Film -lehdelle.

Taannoin Winona kertoi tarvisevansa miehiä lähinnä teknologisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi opettamaan hänelle kuinka käyttää nykyisiä vempaimia ja esimerkiksi uutta televisiota. Internetin käyttöä Ryderille ei kuitenkaan tarvitse opettaa. Syynä on tosin se, että hänellä ei ole lainkaan tietokonetta.