Äänenmurroksesta ongelma teinitähti Justin Bieberille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, jonka ääntä on kuvailtu monien supertähtienkin taholta naismaiseksi. Nyt nuorelle popparille ominainen lauluääni on kuitenkin muuttumassa, sillä ikä tuo tullessaan äänenmurroksen.

Äänen miehistyessä Justin Bieber on parhaillaan tiukassa paikassa, koska ääni voi muuttua hyvinkin nopeasti. Tästä syystä hän joutuu käyttämään henkilökohtaista laulunopettajaa, joka tarkkailee nuoren supertähden ääntä päivittäin ja antaa tarvittaessa opastusta, jotta Justin voisi esiintyä tiukalla aikataululla äänenmurroksesta huolimatta.

– Justin kehittyy fyysisesti hitaammin kuin suurin osa pojista, joten hänen äänenmurroksensa on käynnistynyt vasta nyt. Hän tekee kuitenkin yhteistyötä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, sillä hänen laulunopettajansa on maineikas Jan Smith. Hän pitää huolen, että Justinin äänihuulet saavat tarpeeksi lepoa. Sama mies teki aikoinaan töitä Usherin kanssa, kun hänellä oli äänenmurros, lähde kertoi News Of The World -lehdelle.

Tänä iltana Justin Bieber esiintyy Britannian suorassa X Factor -lähetyksessä.