BB-Ninon puheet hämmentävät: ”200 Buranaa naamaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa finaalinelikko valmistautuu parhaillaan tuotantokauden viimeiseen iltaan ja viimeiseen häätölähetykseen. Samalla jokainen valmistautuu kuitenkin jo talosta poistumiseen, sillä viimeinenkin asukas poistuu tänään.

Parhaillaan BB-Eetu antaa niskahierontaa Ninolle, joka valitteli kovaa niska- ja pääkipuaan. Hieronta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä juuri auttanut kipuun, sillä alati huokaileva Nino venyttelee itsekin niskojaan.

Ninon puheista paistaa läpi, että hänkin on lopen kyllästynyt BB-taloon. Talosta poistumisen jälkeinen tuotantoyhtiön järjestämä virallinen ohjelma ei häntä juuri kiinnosta, sillä mies haaveilee hotellihuoneen sängystä ja yllättävän suuresta määrästä kipulääkkeitä.

– Ihan v**un sama. Mä voin vetää vaikka kaksisataa Buranaa naamaan ja mennä nukkumaan saatana, Nino totesi tuskallisella äänensävyllä.

– En mä ole ikinä syönyt mitään lääkkeitä. Kun mulla oli jalka leikattu, niin silloin mä söin jotain, Niko ihmetteli.

– Onnellinen elämä. Sulla on ollut naisia ja kaikki hyvin. Kyllä mä sanon, että jos Sofia lähtisi, niin Niko haluaisi vetää parit tabletit huuleen, Nino vastasi.

Asukkaat saavat viettää BB-talossa vielä muutaman tunnin ajan, sillä suora häätölähetys alkaa Subilla kello 21.00 ja viimeinenkin asukas poistuu talosta puolentoista tunnin lähetyksen aikana.