Cameron Diaz kuvattiin kimppasuihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta.

Pari kuukautta sitten Hollywoodissa uutisoitiin, että Cameronin seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex ”A-Rod” Rodriguezin kanssa olisi päättynyt. Lehtitietojen mukaan eropäätös oli Alexin, joka ikuistettiin tuolloin useampienkin muiden naisten kanssa.

Nyt vanha suola on ilmeisesti janottanut, sillä Cameron ja Alex ovat viettäneet lomaansa yhdessä. Heidät kuvattiin nimittäin aurinkolomalla Meksikossa, jonka hellettä vastaan julkkispari taisteli muiden muassa suihkuttelemalla yhdessä. Alex on aiemmin seurustellut muiden muassa Madonnan ja Kate Hudsonin kanssa.