Freida Pinto sairastui: ”Liikaa töitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan naistähti Freida Pinto on tällä hetkellä yksi kuumista nousevista Hollywood-nimistä. Menestyselokuvan jälkeen hänelle tulvi roolitarjouksia, mutta sitten neitokainen päätti jäädä asumaan Intiaan.

Entisen vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa seurusteleva Freida on nyt valitellut kaukosuhdettaan, sillä Patel asuu Britanniassa ja hän itse Bombayssä, Intiassa. Molemmat panostavat nykyisin täysillä uraansa, joten yhteinen aika on kortilla.

– Olemme yhä yhdessä. On haastavaa sopia tapaamisia, koska asun Bombayssä. Tuemme ja arvostamme toisiamme, sillä tämä on meidän työtämme. Nyt meidän pitää keskittyä siihen yhtä paljon kuin suhteeseemme, Freida Pinto kertoi Total Film -lehdelle.

Viime aikoina Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia.

– Olen ollut viime aikoina sairaana. Tein liikaa töitä. Ruumiini huusi minulle, että lopettaisin sellaisen. Nyt minun täytyy opetella sanomaan ei, Freida kertoi.

Taannoin Freida Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen.