Lindsay Lohanin leffapotkujen syy selvisi: Vakuutuskelvoton!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia. Tuoreimmat potkut hän sai tällä viikolla.

Aiemmin Inferno-elokuvan tuotantotiimi kertoi, että Lohan halusi itse ulos elokuvasta, jotta hänen parantumisprosessinsa sujuisi paremmin. Nyt potkujen todellinen syy on kuitenkin vahvistettu. Lohania ei nimittäin voitu ottaa mukaan elokuvaan, koska vakuutusyhtiöt eivät enää suostuneet vakuuttamaan moniongelmaista Lohania kuvauksiin.

Parhaillaan Lindsay Lohan on oikeuden määräämässä pakkohoidossa maineikkaalla Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka. Nyt hänen taustavoimansa ovat kumonneet oikein urakalla viihdelehdissä esitettyä – ja osin myös oikeiksi vahvistettuja – väitteitä. Lähipiirin mukaan Lindsay ei ole ensinnäkään talousvaikeuksissa ja toiseksi hänelle on väitteiden mukaan tulvinut työtarjouksia.

– Lindsayllä on suorastaan vuori elokuvien käsikirjoituksia, joista valita haluamansa, perheystävä Ethan Terra väitti Fox Newsille.

Lehdistössä väitteitä ei ole kuitenkaan pidetty uskottavina, sillä muutaman päivän takaisten tuoreimpien potkujensa lisäksi Lindsayn edellinen elokuvaprojekti Machete meni hänen osaltaan niin sanotusti metsään. Lohan ehti kyllä kuvata elokuvan, mutta lopulta tuotantoyhtiö karsi hänen osuutensa minimiin ja poisti Lohanin nimen ja kuvat elokuvan mainoksista ja trailerista. Sitä tuskin voidaan pitää menestyksen merkkinä. Inferno-elokuvassa Lindsayn paikalle pestattiin ruotsalaissyntyinen Malin Akerman.