Lisa Edelsteinin iltapuku paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lisa Edelstein ei lukeudu viihdelehtien vakiokalustoon, vaikka hän onkin tehnyt pitkän ja monipuolisen uran televisiossa ja elokuvissa. Suomalaisille hän tuli kolmisen vuotta sitten tunnetuksi myös suomalaisen miesystävänsä kautta.

44-vuotias amerikkalainen Lisa Edelstein tunnetaan nykyisin parhaiten Lisa Cuddyn roolistaan House-hittisarjassa. Hänet palkittiin roolista vuonna 2005 Satellite-pystillä. Vuonna 1992 alkaneella televisiourallaan neitokainen on tähdittänyt lukuisia muitakin televisiosarjoja, kuten Ally McBeal, Teho-osasto ja Frasier. Vuonna 2010 hän tähdittää American Dad -sarjaa. Edelstein seurusteli vuosina 2007 – 2008 suomalaisen joogaopettaja Petri Räisäsen kanssa.

Nyt Lisa Edelstein on poseerannut kuvaajille julkkisjuhlien punaisella matolla mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Asuvalinta ei kuitenkaan ollut erityisesti materiaalinsa perusteella kovinkaan onnistunut valinta, sillä salamavalojen välkkeessä asusta näkyi täydellisesti läpi. Näin ollen televisiotähden asu muiden muassa paljasti hänen rintansa kokonaan.